Minimalne zamówienie 5 kg. 

Aby mąka dojechała do Państwa w stanie nienaruszonym i w jak najlepszej kondycji wysyłamy ją w dopasowanych kartonach o pojemności 20 kg w jednej cenie dostawy za każdy karton. Dlatego najlepiej kupować 20 kg różnych mąk. Po przekroczeniu 20 kg generowana jest kolejna paczka, którą również dobrze jest wypełnić po brzegi.

Lista produktów

  • Kasza manna z Ciechanowca 1 kg
    • Kasza manna z Ciechanowca 1 kg
    • Kasza manna z Ciechanowca 1 kg

    • 5.00 
    • Kaszę mannę otrzymujemy się z przemiału oczyszczonego ziarna pszenicy. Jest bogata w witamy z grupy B, jest lekkostrawna i łatwo przyswajalna. Ze względu na swój smak stanowi świetny dodatek do wielu dań, gotowana zarówno na wodzie jak i na mleku ma lekko słodkawy smak. Poleca się zarówno małym dzieciom, jak i osobom starszym, a także tym, które nie spożywają mięsa.…
  • Mąka orkiszowa jasna typ 630 1 kg
    • Mąka orkiszowa jasna typ 630 1 kg
    • Mąka orkiszowa jasna typ 630 1 kg

    • 12.00 
    • Mąka orkiszowa jasna typ 630. Mąka uzyskiwana z ziarna orkiszu odmian Franckenkorn, Zollernspelz, Schwabenkorn, całkowicie oczyszczona z cząstek okrywy. Bardzo dobre właściwości wypiekowe dzięki dużej zawartości białka, może służyć jako dodatek prozdrowotny do wszelkich domowych wypieków. Najlepsze wyniki przy wypiekaniu chleba uzyskuje się mieszając mąkę z orkiszu z mąką z pszenicy zwyczajnej (np. typ 750 chlebowa, typ 500 do wypieku…
  • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 1kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 1kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 1kg

    • 3.20 
    • Mąka pszenna typ 500 Ciechanowiecka Podstawowa mąka pszenna do wypiekania ciast, zwłaszcza drożdżowych. Jest najczęściej stosowaną mąką w cukiernictwie i piekarnictwie. Bardzo dobra do zastosowań kuchennych, na makarony i pierogi, idealna do pizzy, może być stosowana zamiast włoskiej mąki typ 00.  
  • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 25 kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 25 kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 25 kg

    • 67.50 
    • Mąka pszenna typ 500 Ciechanowiecka Podstawowa mąka pszenna do wypiekania ciast, zwłaszcza drożdżowych. Jest najczęściej stosowaną mąką w cukiernictwie i piekarnictwie. Bardzo dobra do zastosowań kuchennych, na makarony i pierogi, idealna do pizzy, może być stosowana zamiast włoskiej mąki typ 00.  
  • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 2kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 2kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 2kg

    • 6.40 
    • Mąka pszenna typ 500 Ciechanowiecka Podstawowa mąka pszenna do wypiekania ciast, zwłaszcza drożdżowych. Jest najczęściej stosowaną mąką w cukiernictwie i piekarnictwie. Bardzo dobra do zastosowań kuchennych, na makarony i pierogi, idealna do pizzy, może być stosowana zamiast włoskiej mąki typ 00.  
  • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 5 kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 5 kg
    • Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 5 kg

    • 15.50 
    • Mąka pszenna typ 500 Ciechanowiecka Podstawowa mąka pszenna do wypiekania ciast, zwłaszcza drożdżowych. Jest najczęściej stosowaną mąką w cukiernictwie i piekarnictwie. Bardzo dobra do zastosowań kuchennych, na makarony i pierogi, idealna do pizzy, może być stosowana zamiast włoskiej mąki typ 00.  
  • Mąka pszenna Krupczatka 1 kg
    • Mąka pszenna Krupczatka 1 kg
    • Mąka pszenna Krupczatka 1 kg

    • 5.00 
    • Mąka pszenna o grubszej granulacji, bardzo jasna, pochodzi z centralnej części ziarna. Mniejsza zawartość białka i glutenu jak w pozostałych mąkach pszennych, świetnie nadaje się do ciast kruchych oraz do wypieku spodów do serników i szarlotek.
  • Mąka pszenna Krupczatka 5 kg
    • Mąka pszenna Krupczatka 5 kg
    • Mąka pszenna Krupczatka 5 kg

    • 18.50 
    • Mąka pszenna o grubszej granulacji, bardzo jasna, pochodzi z centralnej części ziarna. Mniejsza zawartość białka i glutenu jak w pozostałych mąkach pszennych, świetnie nadaje się do ciast kruchych oraz do wypieku spodów do serników i szarlotek.
  • Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg

    • 3.80 
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 to nasz sztandarowy produkt. Założyciel firmy Marek Jachimczuk od lat osiemdziesiątych poprzedniego wieku obmyślał jej recepturę. Wprowadzona do sprzedaży  w roku 1994, od razu zdobyła uznanie podlaskich gospodyń. Ta najjaśniejsza mąka produkowana jest z samego wnętrza ziarna. Najlepsza do słodkich wypieków, doskonale sprawdza do wyrabiania jasnego i bardzo delikatnego ciasta pierogowego.
  • Mąka pszenna tortowa typ 450 2 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 2 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 2 kg

    • 7.60 
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 to nasz sztandarowy produkt. Założyciel firmy Marek Jachimczuk od lat osiemdziesiątych poprzedniego wieku obmyślał jej recepturę. Wprowadzona do sprzedaży  w roku 1994, od razu zdobyła uznanie podlaskich gospodyń. Ta najjaśniejsza mąka produkowana jest z samego wnętrza ziarna. Najlepsza do słodkich wypieków, doskonale sprawdza do wyrabiania jasnego i bardzo delikatnego ciasta pierogowego.
  • Mąka pszenna tortowa typ 450 25 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 25 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 25 kg

    • 75.00 
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 to nasz sztandarowy produkt. Założyciel firmy Marek Jachimczuk od lat osiemdziesiątych poprzedniego wieku obmyślał jej recepturę. Wprowadzona do sprzedaży  w roku 1994, od razu zdobyła uznanie podlaskich gospodyń. Ta najjaśniejsza mąka produkowana jest z samego wnętrza ziarna. Najlepsza do słodkich wypieków, doskonale sprawdza do wyrabiania jasnego i bardzo delikatnego ciasta pierogowego.
  • Mąka pszenna tortowa typ 450 5 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 5 kg
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 5 kg

    • 18.50 
    • Mąka pszenna tortowa typ 450 to nasz sztandarowy produkt. Założyciel firmy Marek Jachimczuk od lat osiemdziesiątych poprzedniego wieku obmyślał jej recepturę. Wprowadzona do sprzedaży  w roku 1994, od razu zdobyła uznanie podlaskich gospodyń. Ta najjaśniejsza mąka produkowana jest z samego wnętrza ziarna. Najlepsza do słodkich wypieków, doskonale sprawdza do wyrabiania jasnego i bardzo delikatnego ciasta pierogowego.